tirsdag 28. september 2010

Wok med kylling og eple

Dette er en lettvint og deilig wok,
den kan serveres med ris,
en salat eller bare woken som den er da
den inneholder mange gode og
næringsrike grønnsaker.
Du kan bruke ferdiggrillet kylling eller
legge litt mere arbeid i og steke kyllingfileter selv.

Du trenger til 4 pers:

6-700 gr kyllingfilet i biter
olje til steking
ca 1/2 rød chili  (skrap ut stener og skjær i ringer)
2 epler i båter
2 gulrøtter i tynne staver
1/2 squash i staver
1 rødløk i båter
ca 6 soltørkede tomater helst de som ligger i olje
3-4 ss østerssaus (oyster sauce)
salt og pepper

Slik gjør du;

Del kyllingen i biter og brun den i litt olje
i wok-pannen eller bruk en stekepanne det går like greit.
Ta opp kjøttet, ha litt mere olje i pannen og
tilsett grønnsakene, rør mens du steker.
Tilsett kyllingen, østerssaus og soltørkede
tomater til slutt.
Det er ikke sikkert at du trenger å tilsette mere salt - smak deg frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar